Triangl bikini neopreen swimwear

neon-bikini

Swimwear (bikini’s) en ondergoed vinden in de perfecte maat kan nog behoorlijk lastig zijn voor de meeste vrouwen. Zo blijkt zelfs dat maar liefst 70 tot 80% de verkeerde behamaat draagt! Dat terwijl we intussen allen weten dat een goede beha ontzettend belangrijk is om zoveel mogelijk ondersteuning te krijgen. Dit is ook de reden dat we steeds vaker bereid zijn om wat meer geld te betalen. Wanneer iemand niet de juiste ondersteuning heeft, kunnen er rugklachten ontstaan. Dat hoeft niet eens het geval te zijn bij vrouwen die echt een grote cup hebben, maar kan ook zeker voorkomen bij vrouwen met een wat kleinere cup en niet de juiste beha. Een goede beha is de investering zeker waard. Bovendien is het ook zo dat wanneer je naar een wat duurdere winkel gaat, je vele malen beter geholpen wordt. Ze kunnen je hier helpen met het vinden van de juiste maat en meten je dan ook graag even op zodat je voortaan goed weet welke maat je moet hebben. Niet te vergeten dat de maat in iedere winkel anders kan zijn! Een veel gemaakte fout is dat vrouwen altijd maar dezelfde maat kopen en er vanuit gaan dat dat prima is. Binnen hetzelfde merk is dat ook vaak zo, maar per winkel kan het echt behoorlijk verschillen.

De juiste beha vinden
Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw favoriete winkel lekker goedkope beha’s verkoopt. Wanneer jij het idee hebt daar voldoende ondersteuning door te krijgen, is er zeker niets mis mee. Een kwalitatief goede beha hoeft ook echt geen bakken met geld te hebben. Ze zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 20 euro. Een beha gaat gelukkig een lange tijd mee en je draagt ze natuurlijk bijna altijd, dus een goede beha is het geld dan ook zeker waard. Er zijn een aantal tips om een goede beha te vinden.

Allereerst: laat jezelf opmeten. Je kunt dit ook zelf thuis doen, maar het is handiger wanneer iemand anders dit bij je doet omdat dit vaak net wat beter gaat. In een lingeriezaak weten ze bovendien precies op welke plek ze moeten meten en kun je direct een beha in die maat proberen om te kijken of dat allemaal past. Het opmeten kost je helemaal niets en vervolgens weet je eindelijk welke maat je moet hebben. Vergeet niet dat je beha maat ook zeker kan veranderen door de jaren heen, dus je af en toe eens op laten meten is aangeraden.

Het bestellen van beha’s is lekker makkelijk, maar ze een keertje aan proberen is natuurlijk veel handiger. Zoals eerder gezegd verschillen maten nogal per winkel, maar ook kan een beha op meerdere punten niet goed zitten. Denk aan de ruimte bovenaan waar veel vrouwen vaak wat ruimte over hebben. Ook kunnen bandjes erg strak of juist erg los zitten. Iets in de winkel even passen zal voorkomen dat je een product koopt dat niet goed is.

Een microvezel beha is perfect voor wanneer je dat luxe gevoel wilt ervaren. Deze passen namelijk perfect om de huid en voelen dan ook als een tweede huid aan. Deze beha’s zijn prima om overdag te dragen. In andere gelegenheden, kun je onder andere kiezen voor een katoenen beha. Deze zijn lekker luchtig en dus prima om mee te sporten. Ook dit is een kwestie van kijken wat je lekker vindt zitten voor je daadwerkelijk een aanschaft.

Ten slotte moet je weten wat voor soort beha je eigenlijk zoekt. Voor de een is een balconette beha prachtig, terwijl het voor de ander eigenlijk niet zoveel doet. Bij iemand die een kleine cup heeft, kan een push up beha perfect zijn om net wat meer decolleté te creëren terwijl de ander liever gaat voor een t-shirt beha. Een t-shirt beha is een beha die je gemakkelijk kunt dragen onder een strak shirt zonder dat er lijntjes zichtbaar zijn. Deze beha kan dus eigenlijk overal onder en zijn erg comfortabel.

Neon Bikini’s
Ook wanneer je zoekt naar een bikini, kun je bovenstaande tips gebruiken. Een bikini is wat dat betreft niet erg anders dan een beha. Vaak is het alleen de stof die anders is. Wanneer je gaat zwemmen in een gewone beha, zal deze er ontzettend lang over doen om helemaal droog te worden. Een bikini is juist gemaakt om snel te drogen. Wat betreft de stof zijn ze dus anders, maar er zijn net als bij de normale beha’s ook veel varianten verkrijgbaar.

Allereerst is er de bandeaubikini. Hierbij is de top redelijk speciaal. Wanneer je de top rechtop zou houden, zie je dat hij in een acht vormpje loopt. Dit betekent dat hij in het midden (tussen de borsten) als het ware draait in de stof. Dit geeft een bijzonder effect terwijl de rest van de bikini helemaal niet zo opvallend hoeft te zijn. Bij deze top kunnen allerlei broekjes horen, maar een aanrader is om voor een simpel broekje te gaan omdat de bandeautop al veel aandacht trekt. De top is zowel strapless (zonder bandjes) als met bandjes verkrijgbaar. Het is maar net wat je wil. Het is natuurlijk mooier om geen bandjes te hebben wanneer je in de zon gaat liggen, maar het kan wel net wat extra ondersteuning geven. Bij een grote cup zijn bandjes dus zeker een aanrader.

De beugelbikini heeft, zoals de naam al zegt, een beugel. Dit is dan ook de meest geschikte bikini voor dames met een grote cup die ook in een bikini echt veel ondersteuning nodig hebben. Dankzij de beugel krijg je de ondersteuning die je nodig hebt en krijg je geen last van je rug. Deze bikini lijkt ook redelijk veel op een beha. Zo hebben ze vaak de simpele bandjes die over de rug lopen. Een andere optie is de beugelbikini waarbij de bandjes vastgemaakt moeten worden in de nek. Echter kan dit voor de dames met een hele grote boezem belastend zijn voor de nek. Deze bikini wordt overigens een halterbikini genoemd. Echter is de halterbikini niet voorzien van een beugel. Je hebt dan dus eigenlijk een mix van een halterbikini en een beugelbikini.

Wil je een bikini die opvallend en ontzettend sexy is? Dan kun je gaan voor een microkini. Zoals de naam al zegt, is het allemaal erg klein. Zo zijn de borsten maar weinig bedekt en ook het broekje laat niet veel meer aan de verbeelding over. Dit soort bikini’s zie je misschien niet zo snel op het strand, maar ze zijn perfect voor de dames die hun lichaam willen showen.

De monokini is helemaal hot nu. Dit is eigenlijk een badpak waarbij de top en het broekje dus aan elkaar zitten. Echter is dit een sexy variant van het saaie badpak dat we intussen allemaal al kennen. Bij de monokini is er vaak maar een dun reepje stof dat de top en het broekje met elkaar verbindt. Wanneer je een paar uur in de zon gaat liggen niet heel handig, maar een monokini is wel ontzettend mooi en ziet er vaak erg bijzonder uit.

Triangl bikini
Er zijn dus vele soorten bikini’s verkrijgbaar, en dan is er nog niet gesproken over de vele verschillende merken. Een van die merken is Triangl. De afgelopen jaren zijn ze helemaal hot geworden in alle delen van de wereld. Je ziet de bikini’s van Triangl niet alleen in Nederland voorbij komen, maar ook in Amerika. Zo droegen vele grote bloggers deze bikini en waren ze dan ook niet aan te slepen. De vraag is, wat maakt deze bikini’s dan zo bijzonder dat iedereen ze draagt? Zijn ze dan echt meer bijzonder dan die leuke bikini die jij in de kast hebt liggen? Dat ligt natuurlijk helemaal aan jouw eigen smaak. Het grootste verschil met normale bikini’s, is waarschijnlijk de bijzondere stof van de Triangl bikini’s. Deze bikini’s zijn namelijk gemaakt van neopreen. Waarschijnlijk zegt dit je allemaal nog niet zoveel, maar gelukkig is het allemaal al snel duidelijker wanneer je weet dat neopreen de stof is die gebruikt wordt voor een surfpak. Een surfer draagt altijd een pak dat gemaakt is van dikke stof om zich goed te beschermen. Dit stofje is voortaan niet alleen meer bedoeld voor surfers, maar wordt dus ook gebruikt voor het maken van deze bijzondere bikini’s. Kwalitatief kun je dus zeker wat verwachten, want sprake van een dunne bikini is er zeker niet. De dikke stof zal dan ook niet snel verslijten en gaat daarom een behoorlijk aantal jaar mee. Ook krijg je niet te maken met een bikini die bijvoorbeeld doorschijnt, want er is niets vervelender dan een bikini die ineens door blijkt te schijnen wanneer hij nat geworden is.

Wat ook erg leuk is aan deze bikini’s, is dat de kleuren allemaal lekker opvallend zijn. Ze zorgen ervoor dat je altijd net wat bruiner lijkt dan je echt bent, en wie wil dat nou niet wanneer je een bikini draagt? Op de top van deze bikini’s zijn een aantal zwarte strepen terwijl de rest van de bikini een of meerdere felle kleuren heeft. Ook de broekjes hebben prachtige felle kleuren waardoor je met deze bikini hoe dan ook gaat opvallen.

Qua model is er ook nog eens voor ieder wat. Zo heb je allereerst het balconette idee. Hierbij loopt de bovenkant met een kleine ronding over de borst en zijn er bandjes die over de schouder lopen, net als bij een gewone beha. De achterkant is gemakkelijk met een soort klipje dicht te maken zodat je geen gedoe hebt met vervelende knopen. Deze variant is prima voor mensen met een kleine tot normale cup, maar ook de grote cup kan er in omdat er voldoende steun gegeven wordt.

Een model dat bij een grote cup misschien niet zo handig is, is het strapless model. Bij een wat kleinere cup kan hij prachtig zijn. Ook deze gaat aan de achterkant dicht met een soort klipje. Deze bikini’s zijn verkrijgbaar in wederom allerlei felle kleurtjes die vaak door elkaar gaan. Gelukkig zijn er ook effen kleuren voor de dames die het allemaal niet te opvallend willen hebben. Een opvallend detail aan de strapless bikini, is de rits aan de voorkant. Deze zit tussen de borsten in en kan ook daadwerkelijk worden opengemaakt. Als je geen zin hebt om hem aan de achterkant dicht te doen, kun je hem dus ook aan de voorkant dicht ritsen. Het is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog extra bijzonder uit.

Ten slotte is er nog de triangle neon bikini, zoals het merk eigenlijk al heet. Bij deze bikini loopt de top in een soort driehoek waarin de borst perfect past. Dit is qua vorm een van de meest bekende bikini’s, niet alleen van het merk Triangl. Deze bikini’s zie je ieder jaar weer voorbij komen. Ook hierbij lopen er bandjes over de schouders en kan hij worden dichtgemaakt met een klipje.

Waar is de Triangel bikini te koop?
Als je de website van Triangl bezoekt, is je misschien wel opgevallen dat alles in het Engels is. Dit komt omdat het een Australisch merk is. Je kunt een bikini hier op de website kopen, maar gelukkig zijn er nu ook andere punten waar je de bikini kunt bestellen. Een bikini vanuit Australië bestellen is iets waar je behoorlijk lang op moet wachten, maar het kan nu dus ook sneller. Wanneer je echter wel de originele wilt, kun je alleen bestellen op de website van Triangl zelf. Gelukkig zijn er ook goedkopere varianten waarop je niet zo lang hoeft te wachten. Deze zijn onder andere te bestellen op de website van Lookinggoodtoday.com en Asos. De prijzen kunnen verschillen, maar je kunt rekenen op een bikini van rond de dertig euro. De originele bikini van Triangl kost rond de 100 euro (dit is soms meer en soms minder vanwege de koers). Een goede bikini is de investering wel waard, maar het is ook lastig om hem terug te sturen naar Australië wanneer de maat niet goed is. Meet jezelf dus goed op wanneer je een echte gaat bestellen bij het merk Triangl.

Bekijk hier het aanbod Triangel Neon Bikinis bij Lookinggoodtoday.

More about Fashion
Logo